Carina & Giorgio

In 2022 hebben we ervoor gekozen om Nederland en Uruguay te verlaten en samen een nieuw avontuur aan te gaan.
Een nieuw avontuur op Mallorca!

Al jaren zijn we fan van dit heerlijke eiland, maar nu we er definitief wonen, genieten we nóg meer van al deze fijne mensen hier, de ontzettend mooie natuur,
het ‘laid-back’ leven en het heerlijke klimaat. Het leven op Mallorca geeft ons een intens gevoel van vrijheid.

Moscari

Moscari

We wonen in het pittoreske dorpje Moscari, aan de voet van het Tramuntana gebergte (UNESCO werelderfgoed) in de gemeente Selva.
Moscari telt slechts 500 inwoners. Voor ons is dit een fantastische plek
om te mogen wonen en te werken.

Door het vele reizen en op verschillende plekken in de wereld gewoond te hebben, zijn we er achter gekomen wat we belangrijk vinden in ons leven:

Ons ergens thuis voelen en het leven echt BE-leven.

We proberen de (nieuwe) cultuur te omarmen door verbindingen te maken met de locals, te ervaren, te leren, maar voornamelijk door gewoon onszelf te zijn en te DOEN.

In Mallorca voelen we ons thuis.

Het lijkt ons mooi om jou een zelfde beleving mee te kunnen geven tijdens je verblijf op Mallorca.

Samen willen we het anders doen, anders dan de massa in ieder geval. 
Wij houden van een persoonlijke aanpak. Samen ‘iets leuks’ beleven door zoveel mogelijk samen te werken met de ‘locals’, te genieten van al het moois op het eiland en door kleinschalige belevingen te organiseren. 

Ook wel Slow Travel genoemd.

WhatsApp Image 2023-09-18 at 14.08.22 (1)

Wat is Slow Travel?
“Slow Travel is een alternatieve toeristische keuze in tegenstelling tot massatoerisme.
Langzaam toerisme maakt deel uit van de familie van duurzaam toerisme, verschilt van het
reguliere toerisme en benadrukt het grotere persoonlijke bewustzijn van de toerist.”
(bron: Wikipedia)

 

Misschien leuk om te weten: We hebben elkaar ontmoet tijdens Carina haar reis door Zuid-Amerika in 2019. Het was liefde op het eerste gezicht en nu zijn we al meer dan 4 jaar een goed team. (al zeggen we het zelf..)

We hebben beiden door de jaren heen veel werkervaring opgedaan in de toeristen sector. Onder andere hebben we gewerkt in diverse (4 en 5 sterren) hotels, heeft Carina samen met een vriendin een glamping opgezet én deze daarna volledig zelfstandig gerund en heeft ze gewerkt als reisleider. 

Daarnaast hebben we de nodige opleidingen in het hotel,- event,- en de toerismebranche afgerond. Wij vinden het belangrijk om onze gasten een goed gevoel te geven tijdens hun vakantie!

 

Oh ja, misschien nog leuk om te vermelden; Carina is ook professioneel fotografe, dat betekent dus altijd leuke foto’s tijdens je beleving. Wij kijken er naar uit om elkaar te ontmoeten in real life en je met een mooie beleving op Mallorca, naar huis te laten gaan. 

Saludos


Carina & Giorgio

Nieuwsbrief